Garden Hotel Wellness és Konferencia - Szolnok

Telefonszám: (36) 56 520-530
Szolnok, Tiszaliget

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk szállodánk wellness részlegét, és az ott igénybe vehető szolgáltatásainkat.

Wellness részlegünkben úszómedence, élménymedence, pezsgőfürdő, finn-, aroma- és infraszauna, gőzkabin, kondicionálóterem, masszázs és szolárium várja a  kikapcsolódni, felfrissülni vágyó szállóvendégeket és klubtagjainkat. A kellemes időtöltést szolgálja a wellness mellett található kültéri élménymedence, napozóterasz, és a gyermekeknek kialakított játszótér is.

A szálloda lehetőséget biztosít a fürdő és a hozzá tartozó szolgáltatások igénybevételére klubkártya rendszer formájában. Ha valaki nem szállóvendég, - de szívesen kezdi úszással a napot, szeret szaunázni, fitness teremben edzeni vagy csak ellazulni a pezsgőfürdőben egy kellemes masszázs után - annak az alábbi klubkártyákat tudunk ajánlani.

Silver” kártya, mellyel egy éven keresztül akár minden nap igénybe veheti wellness szolgáltatásainkat. „Gold” kártya, mely a wellness használata mellett egyéb kedvezményeket is nyújt tulajdonosa részére: koncert belépők, borvacsora belépők, illetve egyéb éttermi kedvezmények. „Évszakos” kártya, mellyel 3 hónapon keresztül veheti igénybe wellness szolgáltatásainkat. „Jó reggelt” kártya melyet egy éven keresztül kizárólag hétköznapokon a reggeli nyitva tartási időben lehet használni a wellness szolgáltatásokra. A kártyákat korlátozott számban bocsájtjuk ki, hiszen vendégeink kényelme és elégedettsége a legfontosabb számunkra. A kártyák sorszámozottak és névre szólóak, így kizárólag a kártyatulajdonos veheti igénybe a szolgáltatásokat.

Természetesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy párját, családtagját, üzlettársát is meginvitálja wellness részlegünkbe. Ehhez nem kell mást tenni, mint vásárolni a wellness irodában egy vendégbelépőjegyet partnere részére.

Ezúton meghívjuk Önt és partnerét, hogy győződjenek meg személyesen a wellness adta lehetőségekről. Ehhez csupán tájékoztatónkra hivatkozva egy előzetes bejelentkezésre van szükség.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen részletes információt klubkártyáinkról a +36-56/520-530-as telefonszámon vagy azEz az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címen.

Kérje ajánlatunkat!