Garden Hotel Wellness és Konferencia - Szolnok

Telefonszám: (36) 56 520-530
Szolnok, Tiszaliget

FRISSÍTŐ SVÉDMASSZÁZS

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, az egész testre kiterjed, az izmok átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat, fokozza az izmok vérellátását. A kezelés során alkalmazott fogások oldják a stresszt, nyugtatják a testet, lelket. A masszázs során a vendég igénye szerint krémet vagy olajt használunk.

25 perc: 4200 Ft, 50 perc: 7800 Ft

RELAXÁLÓ KAR-, NYAK-, FEJMASSZÁZS

Ez a részmasszázs kivallóan alkalmas, a megfeszült nyaki és válli izomzat fellazítására, megnyugtatására. Hatásosan csökkenthetjük, megszüntettetjük, a fejfájást. Jótékony hatású a zaklatott idegrendszerre. Bár nem terjed ki az egész testre, de mégis egy kellemes felüdülést nyújt.

25 perc: 3500 Ft

LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A felmelegített kövekkel történő masszázs egy művészet, mely egyszerű manuális ám magas szintű spirituális munkát igényel. A cél az, hogy minden egészséges állapotból kimozdító erőt kizárjunk, miközben a helyes működést regeneráljuk. A test meghatározott pontjain elhelyezett kövek stressz oldóak, semlegesítik a negatív energiákat, a wellness és a harmónia érzését közvetítik.

85 perc: 11800 Ft

AROMA KEZELÉS

Az esszenciális olajok a test és a lélek elengedhetetlen cseppjei, melyek növények, virágok kicsiny üvegcsékbe csomagolt energiái. A program része egy tisztító borogatás és egy rövid arcmasszázs.

25 perc: 4800 Ft

AROMA KEZELÉS TESTMASSZÁZZSAL

A fenti aromaterápiás kezelés kiegészítve egy relaxáló, kényeztető testmasszázzsal. 50 perc: 8800 Ft

TIBETI MASSZÁZS

Az őrölt Himalája kő és holttengeri só keverék : a bőrünk álma a relaxációról. Igazi pihentető masszázs , mely testre és lélekre egyszerre hat. Az apró kövekkel teli zsákocskákkal végzett masszázs ellazítja és megnyugtatja a mindennapok rohanásából kiszakadni vágyó vendégeket. Méregtelenítő, nyirokkeringés-fokozó, stresszoldó hatású.

55 perc: 12800 Ft

BAMBOO MASSZÁZS

A Bamboo Masszázs egy a Gerard's által kifejlesztett exkluzív masszázs, melyet bambuszrudakkal végzünk, ideális férfiaknak különösen sportembereknek, mert stimulálja az izomidegek pontjait, ezáltal növeli a masszázs relaxáló és nyugtató hatásait, valamint nőknek, elsősorban cellulit kezelésre, mind ödéma és fibrózis esetén, mivel a masszázs felerősíti tisztító és reaktiváló tulajdonságokat

55 perc: 9800 Ft

RITUÁLIS GYERTYÁS RÉSZMASSZÁZS

Kóstoljon bele a válogatott vajak és növényi olajok (mandula olaj, kókusz olaj és shea vaj), - melyek 100 %-ban természetesek és hatékonyak - nyújtotta élménybe. Válassza ki a személyiségének, azaz az állatövi jegyének vagy az aktuális testi – lelki állapotának megfelelő rituális gyertyát.

25 perc: 5300 Ft

RITUÁLIS GYERTYÁS TESTMASSZÁZS

Élvezze ezt az élményt az egész testén, mely masszázs során a gyertyában lévő illóolajok segítségével masszírozzuk át az egész testet.

55 perc: 9900 Ft

PARAFFINOS KÉZÁPOLÁS

Felfrissíti és megnyugtatja kezeit, mely után kezei puhák és ápoltak lesznek. 25 perc: 2200 Ft

 

Kérje ajánlatunkat!