Garden Hotel Wellness és Konferencia - Szolnok

Telefonszám: (36) 56 520-530
Szolnok, Tiszaliget

A megyeszékhely, Szolnok a térség gazdasági, közlekedési, kereskedelmi, oktatási és idegenforgalmi központja, egyben forgalmas tiszai átkelőhely is.

Szolnok a Tisza és a Zagyva folyók találkozásánál fekszik. 2011 januárjában átadásra került a Tiszavirág Gyaloghíd, mely a Tiszaligetet köti össze a belvárossal. Az impozáns építmény a város szimbólumává vált. A híd előtt található a Tiszai Hajósok tere számos rendezvény helyszínévé vált, a tavaszi és nyári időszakban élő zene, éttermek, és különböző családi programok várják az érdeklődőket.

További látnivalók: Damjanich János Múzeum, Magyar Repüléstörténeti Múzeum, Művésztelep, Szolnok Galéria, Tabáni Tájház, Szolnoki vár (nagyrészt lebontották), Partos kápolna, Belvárosi templom, Evangélikus templom, Indóház, Megyeháza, Szigligeti Színház, Damjanich emlékmű, Kálvária, Aradi vértanúk emlékműve.

Ez elmúlt években egyre több rendezvény és fesztivál megrendezésére került sor városunkban. A Tiszavirág fesztivál, az Ételkorzó, valamint a Gulyásfesztivál egyre több érdeklődővel bővül évről évre. Bízunk abban, hogy ez a nagymértékű fejlődés egyre csak növekedni fog, és országosan is elismerté válik városunk.

Kérje ajánlatunkat!